2013. december 7., szombat

688. Ajándékok / Geschenke

Borsmenta játékot hirdetett, és én voltam a nyertes. Útnak is indította a csomagot Németországból, de sajnos máig nem érkezett meg. Valakinek nagyon megtetszett útközben... :( Orsi azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, új csomagot készített és indított útnak, és most sikeres volt az akció! :) Ma, az idei első hóval együtt megérkeztek az ajándékaim! Csupa csuda dolog! Fadíszek, neszeszer, tökös zsákocska, origami papír (úgyis meg akarok tanulni hajtogatni :)), és egy Mikulás-csizma! Nézzétek meg ti is ezt a sok szépséget!
Borsmenta hat ein Spiel angekündigt, und ich war die Gewinnerin. Sie hat das Paket von Deutschland weggeschickt, aber es ist leider bis heute nicht angekommen. Es hat unterwegs jemandem sicherlich sehr gefallen... :( Aber Orsi hat es nicht hier zu Ende gehen, sie hat neues Paket gemacht, gesendet, und jetzt war sie aber ergfolgreich! :) Heute ist mein Gecshenk mitr dem ersten Schnee zusammen angekommen! Alle wunderbare Dinge! Holzfiguren, Säckchen, eins mit Kürbismuster, Papierbastelset (ich will sowieso Origami auch lernen :)), und einen Nikolausstiefel! Sieh mal selbst, was für schöne Dinge ich bekommen habe!

Nagyon szépen köszönöm, Orsi!
Besten Dank dafür, Orsi!

10 megjegyzés:

  1. De aranyos ajándékok!!! Olyan, mint ha a Mikulás hozta volna...:o)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ajándékokat kaptál. Azért felháborító, hogy időt, fáradságot nem kímélve, sok szeretettel készíti az ajándékot, és nem érkezik meg. Őket ki vonja felelősségre. Ha Te hibázol, lehet, hogy holnap már nincs munkád.

    VálaszTörlés
  3. Hallo Palko,

    gratuliere zum Gewinn.

    Liebe Grüße
    Manuela

    VálaszTörlés
  4. Igen, Fáni jól írja. Valami pótolhatatlan veszett el, persze értem, hogy nincs mit tenni.
    Hajtogatni, ez nagyon nehéz.
    de az ajándékok nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  5. I miss the snow... :D Lovely gifts!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó kis ajándékok! :)

    VálaszTörlés
  7. Ez kedves tőle!
    Osztozom az örömödben!

    VálaszTörlés
  8. Én azzal vigasztalódom hogy valaki biztos használja őket. Persze ez nem jelenti azt hogy nem voltam dühös, de hát van ilyen. Egyébként az egyetlen dolog, ami mindkettőben benne volt az a tökös zsákocska.
    Nagyon örülök Ildikó, hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok a nyereményedhez!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szuper csomag! Leld benne örömöd!

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!