2014. december 7., vasárnap

889. Advent 2. vasárnapja / 2. Adventssonntag


Mert egy gyermek születik nekünk, Fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség fejedelme.
Ézsaiás 9:5

Denn uns ist ein Kind geboren, ein Sohn ist uns gegeben, und die Herrschaft ruht auf seiner Schulter; und er heißt Wunder-Rat, Gott-Held, Ewig-Vater, Friede-Fürst.
Jesaja 9:5

For unto us a child is born, unto us a son is given: and the government shall be upon his shoulder: and his name shall be called Wonderful, Counsellor, The mighty God, The everlasting Father, The Prince of Peace.
Isaiah 9:5

Áldott, szép vasárnapot kívánok mindenkinek!
Ich wünsche Euch einen schönen Adventssonntag!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon kellemes ünnepeket kívánok!

    Szuper ötletes az adventi "koszorúd"! :)

    VálaszTörlés
  2. Hogy a fenében tudod ezt leírni németül is?!
    Angolul nem jó, azt én is értem. De a lényeg bizonyára átmegy.
    Az jutott eszembe( lehet, hogy már írtam): minket a judaisztikai vizsgára nem engedtek be, amíg fel nem olvastunk legalább három sort folyékonyan héberül. Azt mondta a tanárom, hogy a bibliát eredeti nyelven kell tanulmányozni, különben megette a fene. A héber szótárt össze vissza forgatva vettem a kezembe, mert hátulról előre és balról jobbra íródik....Ah!
    De erről meg eszembe jut, hogy ma volt a lányom japán nyelvvizsgán és bár márciusra lesz meg az eredmény, aminek semmi jelentősége Mo.n, mert csak..., a lényeg: eleve japán ember japánul kérdezte miért jött, mt akar és miután ezt el tudta mondani, azután igazították el hova kell mennie. A 37 oldal olvasatra 40 percet adtak, Ő 32 oldalig jutott. A szóbeli hallgatás az volt,hogy dadogó, disco háttér zenéből alíg kivehető beszéd és én gondolkodom.... mi a fenének kell ennyire megnehezíteni a nyelvvizsgákat? Azt mondja boldog, mert talán a felét teljesíteni tudta. (?)

    VálaszTörlés
  3. splendida idea bellissima
    silvana

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!