2014. március 5., szerda

739. Könyvajánló

Ha szeretitek a XIX. századi szelíd romantikát, a korleírásokat, Gárdonyi stílusát és kíváncsiak vagytok egy szép szerelem kibontakozására, akkor olvassátok el Ti is! Én most fejeztem be, nagyon tetszett! Léleksimogató... :)

Gárdonyi Géza: Ida regénye

6 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves könyv, szeretem! És orulok, hogy Te is ajánlod :)

    VálaszTörlés
  2. Kb. egy éve olvastam újra én is, nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem Gárdonyit, utoljára akkor olvastam, amikor Egerbe jártam. Elő kell vegyem ismét a szépirodalmat...köszi, hogy figyelmeztettél :-)

    VálaszTörlés
  4. Ez vicces!:-)A 173.oldalon tartok éppen:-) Először-persze az Egri csillagok után-az Ábel és Esztert olvastam,Anyu kérésemre elhozta a Dávidkánét és az Aggyisten Biri-t,de az Isten rabjai is olvasásra vár....úgyhogy Gárdonyi korszakomat élem:-)

    VálaszTörlés
  5. Van egy irodalmi újságom,az egész Gárdonyiról szól. Nagyon elszomorított a magánéletéről írt rész: boldogtalan volt szegény.Pedig olyan széplelkű ember volt!
    Talán ezekben a könyvekben az álmait írta le.

    VálaszTörlés
  6. Szeretem Gárdonyit, Ida regényét is olvasta, már 2x. Másodszor akkor, amikor láttam a TV-ben a filmet (vagy sorozat volt), kedvet kaptam rá. Most gondolkozok mit is olvassak, lehet hogy Gárdonyi lesz, kedvet csináltál hozzá.

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!