2016. február 13., szombat

1072. Tavaszi SAL Fatinikával 1. / Frühlings-SAL mit Fatinika 1.

Ismét elcsábultam... :) Jelentkeztem Fatinika tavaszi SAL-jára, az első mintarésszel tegnap este el is készültem. Sajnos nem túl jó a fotó, ismét esős, szürke felénk az idő... :(
Ich bin wieder verlockt... :) Ich nehme im Frühlings-SAL von Fatinika teil, den ersten Musterteil habe ich gestern Abend gestickt. Leider ist das Foto nicht sehr gut, das Wetter ist bei uns wieder regnerisch, grau... :(


Nem tudom, mi van velem, az elmúlt héten semmihez sem volt kedvem, egyfolytában fáradt, álmos voltam... lehet, hogy elkezdődött a tavaszi fáradtság? Remélem, ezzel együtt jön a tavasz is, és feléledek! :)
Mutatok még valami szépet! Vettem két amarillisz hagymát, az egyik már virágzik, fantasztikusan gyönyörű, mélyvörös színe van a virágnak, és egy második bimbó is van még rajta! A másik hagyma is ígéretes, ha jól látom, azon négy virág is lesz! :)
Ezzel a szép virággal kívánok mindenkinek pihenős, hímezgetős, szép hétvégét!
Ich weiß nicht, was mit mir passiert ist. An der ganzen Woche hatte ich keine Lust, etwas zu machen, ich war ständig schläfrig und müde... kann sein, daß es die Frühlingsmüdigkeit ist? Ich hoffe, daß es bedeutet: der Frühling kommt, und ich werde wieder aufglimmen! :)
Ich zeige noch etwas schönes! Ich habe zwei Amarylliszwibeln gekauft, eine blütet schon, der hat wunderbare dunkelrote Blumen, und er hat noch eine andere Knospe auch noch! Der andere Zwibel ist auch sehr hoffnungsvoll, wenn ich es richtig sehe, er wird vier Blumen bringen! :)
Mit dieser schöne Blume wünsche ich Euch erholungsvolles, schönes Wochenende!

15 megjegyzés:

  1. molto originale bello ciao silvana

    VálaszTörlés
  2. У нас тоже сегодня пасмурно. Спасибо за участие в SAL. )

    VálaszTörlés
  3. elcsábultál, elcsábultál!...könnyű Palkót táncba vinni, ha maga is akarja :)))

    gyönyörű az amarilliszed ❤️

    VálaszTörlés
  4. Der Beginn deiner Stickerei sieht Klasse aus.
    Schöne Blüten.
    Wünsche dir ein schönes Wochenende und ganz liebe Grüße Manuela

    VálaszTörlés
  5. Ígéretes ez az újabb SAL❤️
    A virágod csodás❤️❤️❤️
    Tegnap kiástam néhány virághagymát a kertből amik már kibújtak a földből, cserépbe ültettem. Nem tudom mi lesz velük, mert olyan kevés a fény ebben az időben a házban. Ablakba nem akarom tenni, mert akkor nem látom, most az étkezőasztalnál lesegetem hogy érzik magukat. Ha látom egy idő múlva, hogy szomorkodnak, a vártnál hamarabb fognak visszaköltözni a kertbe.

    VálaszTörlés
  6. Liebe Palko, deine neuen SAL-Stickerei sieht toll aus.
    Bei uns ist das Wetter auch ganz grau und es regent.
    Liebe Grüße, Martina

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik az újabb munkád. Már én is nézegettem Fatinika oldalát, várok még vele, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
    Nagyon sok minta tetszik, csak a befejezés kitalálásával vannak gondjaim, hogy mi is legen belőle.
    Az amarilliszed gyönyörű. Nekem is van egy cseréppel. Ilyen még nem volt, nem virágzott karácsonykor, most is csak egy nagy levél nyúlok az égbe :(

    VálaszTörlés
  8. Ép tegnap néztem Fatinkánál ezt a mintát... nagyon szuper...nekem is mindig egy adott kézimunka végső formája okoz gondot... A más részt meg már annyi ajándék készült a barátoknak, hogy talán már ép elegük is van ...igy probálok nagyobb munkákkal bíbelődni, hisz sok idő is kell hozzájuk...
    Viszont ez a szépséges virágod megy a himzésemhez...nem gondolod? szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  9. Meine Liebste Palko,
    oh die Frühjahrsmüdigkeit..ich kann dich gut verstehen. Bin nur noch müde und schlapp gut zugegeben bin auch krank aber es nervt wenn man so antriebslos ist. Das Problem ist wenn ich dann wirklich nichts mache habe ich fürchterlich schlechte Laune. Der Beginn deines neuen SAL`s ist der Wahnsinn, das orange leuchtet und es sieht so elegant aus. Da freue ich mich schon sehr auf die Fortschritte. Die Amarylis ist traumhaft, dieses Rot..hach schön. Blumen heitern mich immer auf.
    Drück dich ganz dolle
    Deine Sandra

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépen indul a SAL.
    Amarilliszednek gyönyörű színe van ♥

    VálaszTörlés
  11. Deine neue Stickerei gefällt mir, ich bin gespannt, wie es weiter geht. Deine Frühjahrsmüdigkeit wird vorübergehen, deine schönen Blumen helfen dir sicher dabei.
    Viele Grüße
    Andea

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jók ezek az öltések, kiváncsi vagyok milyen lesz!!!
    szép a virágod, az én bonsai-om is most éledt fel holtából, pár nap alatt tele lett levéllel, pedig tök kopasz volt :)))
    Szerintem a tavaszi fáradtsággal nem vagy egyedül, az erős melegfrontoktól mindenki fáradt lesz...
    neked is szép hétvégét!!

    VálaszTörlés
  13. Éredekes minta, kíváncsian várom a végeredményt :-)
    Fantasztikus színe van a virágodnak, nálam sajna nem jó soruk van a növényeknek, nem is virulnak ilyen szépen.

    VálaszTörlés
  14. Les points diferent sont belle bonne soirée Marie-Claire

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!