2011. augusztus 26., péntek

155. Egy évszak - egy szív / Jahreszeitliche Herzen

A nyár utolsó napjait igyekszem kihasználni - hiszen ha elkezdődik az iskola, sokkal kötöttebb napirend szerint élünk. Most még megtehetem, hogy csak néhány órát alszom, és így néhány óra hímzés is belefér az estébe. Gyorsan kihímeztem még a "négy évszak szív" mintát. Keretezésre vár, de én nem várok tovább, megmutatom :)
Ich versuche die letzte Sommertage gut benutzen - wenn die Schule wieder beginnt, werden wir eine härtere Tagesordnung haben. Jetzt kann ich noch machen: nur ein paar Stunden schlafen, und ein paar Stunden am Abend/in der Nacht sticken. Ich habe noch schnell "die jahreszeiten Herzen" gefertigt. Es wartet auf das Einrahmen, aber ich warte nicht weiter, zeige ich es :)
Tavasz / Frühling:
A minta itt található / das Muster kannst du hier finden

Nyár / Sommer:
A minta itt található / das Muster kannst du hier finden

Ősz / Herbst (nekem ez a szívem csücske / es gefällt mir am besten):
A minta itt található / das Muster kannst du hier finden

Tél / Winter:
A minta itt található / das Muster kannst du hier finden.

Így néz ki mind a négy együtt. Holnap szeretnék rá időt találni, hogy bekeretezzem.
So sehen alle vier zusammen aus. Ich plane, es morgen einzurahmen.

Kirsten, Sonja Maria, nagyon köszönöm a mintát!
Kirsten, Sonja Maria, herzlichen Dank für die Muster!

 









S az évszakokról jut eszembe! Nemrég olvastam egy regénysorozat első két kötetét, Magyarországon a Harmat Kiadó gondozásában jelentek meg, mindenkinek csak ajánlani tudom. Sajnos a további 2 kötetre még várni kell, pedig már nagyon olvasnám!
Wenn ich schon über Jahreszeiten schreibe: ich habe die erste zwei Bücher von einem Romanserie - Four Seasons Series: Catherine Palmer, Gary Chapman gelesen. Es gibt sicherlich auf Deutsch zu lesen! Sehr gute Romane!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a szívek és köszönjük a mintát is hozzá, de sajnos a téli mintánál is az őszi mintája jön elő. Esetleg elérhető lesz később a téli minta is? Köszi!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves, szép kis minta! Nagyon tetszik! A Chapman könyveket előszeretettel olvasgatom jómagam is, bár e kettő nincs birtokomban :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedves kis minták, tetszenek!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, kedvesek vagytok :)
    Margó! Próbáld meg újra, most már jó kell legyen a tél is!
    Rita! Ez egy igazi regényfolyam, Chapman "A házasság négy évszaka" könyve alapján írta a regényírónő. Tényleg nagyon jó, és ősszel megjelenik a harmadik rész, a "Parázsló ősz" is.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépen köszönöm, most már tényleg jó!

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!