2012. június 2., szombat

357. Reménység Fesztivál - péntek este

Ma a Sportarénában és a Syma csarnokban több, mint 12 ezer ember vett részt az alkalmon, és csaknem 800-an jöttek előre a megtérők / megújulni vágyók imájára.
Dicsőség az ÚRnak!!!

Mivel tehát megigazultunk hit által, békességünk van Istennel a mi Urunk Jézus Krisztus által. Őáltala kaptuk hitben a szabad utat ahhoz a kegyelemhez, amelyben vagyunk, és dicsekszünk azzal a reménységgel is, hogy részesülünk az Isten dicsőségében. De nem csak ezzel dicsekszünk, hanem a megpróbáltatásokkal is, mivel tudjuk, hogy a megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot, az állhatatosság a kipróbáltságot, a kipróbáltság a reménységet; a reménység pedig nem szégyenít meg, mert szívünkbe áradt az Isten szeretete a nekünk adatott Szentlélek által.
Róma 5: 1-5

5 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök ennek és szívből remélem, hogy hosszú távú hatása (komoly megtérések, odaszánások) lesz ennek a 3 napos rendezvénynek! Melyik napra mész még?

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos!!!!!!Mi holnap megyünk a férjemmel, sajnos a gyerekeink nem, de imádkozom értük.Annyira várom!

    VálaszTörlés
  3. Palkó!:el szeretném olvasni a férfiakról szólókat is, de előbb az asszonyokról szólókat.Tudod mi a gondom? Csak ezt a kettőt lehet megvenni az ötből.Nem értem.a Harmatnál sincsen fent a többi.:(

    VálaszTörlés
  4. Én is együtt örülök veletek...:o)
    Köszi az igét! Most valahogy nagyon jól jött....

    VálaszTörlés
  5. Drága Ildi!
    Nagy öröm volt nekem is ott lenni a kisfiammal. Felemelő élmény volt, mind az 1000 fős kórus, mind az evangelizáció...
    Sajnos, nálam teljesen másképpen alakultak a dolgok, mint ahogy terveztem. de erről majd bővebben írok a blogomon. Ha Atyánk is úgy akarja, akkor ma is feltudok menni Pestre. Nemsokára kiderül.
    Áldás neked! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!