2011. szeptember 28., szerda

177. Hallottatok már az Aranyanyu-díjról?

Richter Aranyanyu Díj

Találjuk meg a köztünk élő hősnőket! Jelölj Te is!

Jelöld Richter Aranyanyu Díjra, és jutalmazd 200 ezer forinttal gyermeked kedvenc óvónőjét, vagy tanítónőjét; gyermekkorod példaképének tartott tanárod; az élet legboldogabb pillanatában melletted álló szülésznőt vagy azt az orvosnőt, aki figyelmességével, szakmai tudásával segített Téged vagy szeretteidet!
Aranyanyu Díj
Nem kell mást tenned, mint megosztani velünk egy személyes élményedet, amelyen keresztül megelevenedik az adott védőnő, tanárnő vagy orvosnő munkája során tanúsított odaadása, kivételes személyisége, elkötelezettsége hivatása mellett. (Segítségül itt olvashattok néhány mintát a jelölésre.)

Tudnivalók a jelölésről

Fontos, hogy az általad jelölni kívánt hősnőt avasd be tervedbe, neki is tudnia kell a jelölésről! Az is kitétel, hogy az ajánlott Aranyanyunak aktív korú, jelenleg is dolgozó pedagógusnak, orvosnőnek vagy egészségügyi szakdolgozónak kell lennie. A pályázatokból közzé is teszünk részleteket honlapunkon, illetve más felületeken. Kérjük, figyelj arra, hogy személyes élményt ossz meg velünk! Konkrét, megtörtént eseteket, történeteket várunk, melyben megelevenedik az általad jelölni kívánt hétköznapi hősnő lénye, személyisége, odaadása vagy elkötelezettsége. Az ajánlásod leírására 2000 karakter áll rendelkezésedre.

Rajtad áll, jelöld Aranyanyu Díjra a Te hősnődet!

a cikk forrása és jelölés lehetősége: http://terezanyu.hu/aranyanyu-dij

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!