2013. október 12., szombat

657. Adventi SAL Maxival 2. / Advent-SAL mit Maxi 2.

Bár már múlt vasárnap megjelent Maxinál az Adventi SAL második része, csak ma tudtam kihímezni. Rá kellett ugyanis döbbennem arra, hogy lámpafénynél már nem tudok erre a sötét anyagra hímezni... csak természetes fénynél látom, hogy hová kell öltenem :( Ezért ma különösen örültem a ragyogó napsütésnek! :)
Itt tartunk:
Obwohl schon letzten Sonntag war der zweite Teil von Advent-SAL bei Maxi veröffentlicht, ich konnte es erst heute sticken. Ich mußte nämlich feststellen, daß ich auf diesem dunklen Stoff bei Lampenlicht nicht mehr sticken kann... ich sehe nur beim Tageslicht, wohin ich die Stiche machen soll :( Deswegen habe ich heute besonders über glänzendem Sonnenschein gefreut! :)
So sieht es momentan aus:


Azt hiszem, adventi naptárat fogok készíteni belőle. Minden számhoz kis szalagot varrok, és kötök rá egy-egy szaloncukrot :) Most már csak megfelelő anyagot kell találnom hozzá :)
Ich glaube, ich werde davon einen Adventskalender machen. Zu jedem Nummer kommt eine kleine Masche, mit Salonzucker :) Jetzt muß ich noch dazu passenden Stoff finden :)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz ez az adventi naptár! :) Különösen a számok érdekesek, mert olyanok, mintha picit megcsípte volna őket a dér. :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép és ötletes:)

    VálaszTörlés
  3. Mint mindig van új ötleted! Szépséges!

    VálaszTörlés
  4. hehe, ez nagyon tetszik:))))

    VálaszTörlés
  5. Beautiful stitching :)))
    A hug
    Sonia

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép minta és hímzés!

    VálaszTörlés
  7. Jaj, de szép! Jó munkát hozzá!

    VálaszTörlés
  8. Szépen alakul!
    Csinos kis adventi naptárad lesz! :)

    VálaszTörlés
  9. Annyira tetszenek az ötleteid! Ez a mostani is szuper! Mióta tervezem én is az adventi naptárat...de majd egyszer az is összejön. Kíváncsian várom a végeredményt!

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!