2012. február 22., szerda

292. Technikai probléma

Kicsit segítségre szorulónak érzem magam...
Kikapcsoltam a szóellenőrzést szombaton, utána rögtön kaptam spam-eket, a blogon azonban nem jelent meg. Visszakapcsoltam. Ma újra megpróbálkoztam, szóellenőrzést kiiktattam, s bár kaptam egy kedves, segítő-korrigáló megjegyzést (köszönöm, Edit :)), a blogon nem látható. Így megint visszaállítottam az eredeti rendet.
Ti hogy álltok ezzel a témával? Mit csinálok rosszul? Van valakinek esetleg valami ötlete, tanácsa...?

7 megjegyzés:

  1. Hátha ez segít... http://zugblog.blogspot.com/2012/02/catchpa-kikapcsolas-hogyan.html

    VálaszTörlés
  2. Nem egészen értem: hova kaptál spameket? Email értesítőben?
    Nekem több,mint 1 éve nincsen szóellenőrzésem, blogon nincsen spam, emailben néha, de azt rögtön spamnek jelölöm, vagy maga a vírusírtóm teszi abba.
    Jajj!Jönnek a hieroglifák.:)

    VálaszTörlés
  3. Akartam is kérdezni... honnan tudom azt hogy spram jött...és hol lesz... Én is már levettem... de másnál is mennyivel könnyebb irni... hogy nincs fent a szó ellenőrzés... A NOD nem fogja meg? Lehet hogy butaságokat Írtam?
    Na akkor megpróbálom mert hogy megint mit tett ide...szörnyű... nem embernek való...harmadikat irom...

    VálaszTörlés
  4. A megjegyzésekről mindig kapok e-mailt. most is kaptam - de ezek a megjegyzések nem jelentek meg itt, a blogon. Fogalmam sincs, hová lettek.
    Most újra állítottam, majd kiderül... :(

    VálaszTörlés
  5. A hozzászólásokról kapsz emailt,ugye?Én is.Ez nagyon jó.Van olyan,hogy emailben jön hozzászólás, de a blogon nem találom.Ez talán 3x fordult elő.Nálad gyakrabban?

    VálaszTörlés
  6. Ne aggódj szerintem annyira ezen.Én is levettem, jött eleinte napi 1-2 spam, most már egy se pár napja. A blogon nem jelenik meg, az irányítópulton meg kitörlöd .
    Annyit bajlódtam ma a szóellenőrzésekkel , volt, hogy fel is adtam a sokadik próbálkozás után... annyira bosszantó és időrabló. Miért nem volt jó a régi szóellenőrzés vajon?

    VálaszTörlés
  7. Mankának van igaza: A Megjegyzések részben a Spamek közé teszik egyből a viagrás reklámot. :o) Én is kikapcsoltam, én is megijedtem, hogy vissza kell kapcsolnom, de mivel szerencsére a blogban nem jelenik meg, azt a napi egy-kettő spammegjegyzésről az emailértesítőt elég törölni.

    Ott megtalálod egy ideig, de aztán törli a rendszer, szerencsére a blogban nem látszik, mert a blogger egyből karanténba rakja. :o)

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!