2012. november 20., kedd

449. Fenyős asztali dísz / Tischdekoration mit Weihnachtsbaum

Amikor tavaly Cathi ezzel a színösszeállítással kihímezte ezt a mintácskámat tudtam, hogy egyszer én is el fogom így készíteni :) Nem rég láttam Latinkánál egy feldolgozási módot, ami nagyon megtetszett. Ezek a dolgok inspirálták ezt a kis karácsonyi asztali díszt:
Als letztes Jahr Cathi mit diesem Farbe dieses kleine Muster gestickt hat, habe ich gewußt, daß ich irgendwann auch so eine fertigen werde :) Nicht lange vorher habe ich bei Latinka eine Möglichkeit gesehen, wie man auch die gestickte Arbeit verarbeiten kann, und es hat mir sehr gut gefallen. Von diesen Quellen hat sich meine neueste Tischdekoration inspiriert :)

Több sebből vérzik, de az csak közelről látszik :) a következő már jobban fog menni :) A hátlapját egy karácsonyi anyagból vágtam ki ügyesen, hogy "magától" szép legyen :)
Es ist nicht perfekt, aber die Fehler kann man nur in der Nähe sehen :) die nächte werde ich schon einfach und besser machen können :) Den deckblatt habe ich von einem Weihnachtstextil ganz geschickt ausgeschnitten - es ist "von sich selbst" schön :)

Zora fonalakat használtam / ich habe Zora's Garne benutzt: Scarlet dream, Pine, Jamie Brown.
Tudjátok, hogy már csak 35 nap van karácsonyig? Tervem rengeteg, időm rá semmi... :(
Weißt ihr, daß bis Weichnachten nur 35 Tage sind? Ich habe viele Pläne, und keine Zeit dazu... :(

12 megjegyzés:

 1. Nagyon ötletes lett!!!
  Az időhiánnyal nem vagy egyedül... nekem a hímzés könnyebben megy, mint a végső formába öntés..:o)

  VálaszTörlés
 2. Cute decorations! Well done, Mii.

  VálaszTörlés
 3. Jaj, ilyet én is szeretnék készíteni. Remélem még lesz időm idén rá :))

  VálaszTörlés
 4. Micsoda új szépség... már hiányoltalak.... ezért volt ez a nagy csend...szép és mutatós dísz az asztalon...

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép, hangulatos!
  Terv és idő dolgában én is így állok :(

  VálaszTörlés
 6. Csak 35?! jaj...még semmit sem csináltam, pedig annyira szerettem volna pl karácsonyfa díszeket hímezni. Ez is nagyon tetszik, hangulatos, mutatós...lehet,h úgy kellene csinálnom, m a divat világában, tavasszal a téli kollekciót készíteni, télen pedig a tavaszit :-)

  VálaszTörlés
 7. Tetszik a minta, már el is mentettem. Ma találtam egy jó kis vásznat, arra el is készítem. Látod, pikk-pakk kész vagyok a tervekkel, de időt már nem tudok honnan lecsippenteni.

  VálaszTörlés
 8. Azért elég szépen haladsz a karácsonyi díszekkel, van már belőle jópár. Nálam elmaradnak, még mindig ajándékok készülnek, majd jövőre (amikor is naivan eldöntöttem, hogy csak magamnak hímzek)
  A kis "fának" pedig semmi baja, és jók a színei.

  VálaszTörlés
 9. Das Bäumchen sieht klasse aus! :o)

  LG Cathi

  VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!