2019. október 17., csütörtök

1231. Madaras SAL / SAL mit Vögelchen

Sziasztok!
Mivel a héten több szabadidőm volt :), behoztam a lemaradásomat a 4 évszak madaras SAL-ban. Először a nyári mintát hímeztem ki.
Hello Ihr Lieben,
weil ich dieser Woche mehrere Freizeit hatte :), ich habe meinen Rückstand in den 4 Jahreszeiten SAL mit Vögelchen eingeholt. Erstmal habe ich das Sommermuster gestickt.

A minta elérhető Giuseppina blogján.
Das Muster kann man im Blog von Giuseppina finden.

Aztán gyorsan sort kerítettem az őszi mintára is. Nagyon tetszik a kis zöld hernyó - bár határozottan életveszélyben van, szerintem... :)
Dann habe ich ganz schnell das Herbstmuster auch gestickt. Die kleine grüne Raupe gefällt mir sehr - obwohl sie schwebt eindeutig in Lebensgefahr, meiner Meinung nach...   :)

Ezt a mintarészletet itt találhatjátok meg.
Diesen Musterteil könnt Ihr hier finden.

Így néz ki pillanatnyilag a hímzésem - novemberben jön az utolsó, a téli minta. Mistery SAL volt - vagyis nem tudtam, hogy fog kinézni -, de nagyon örülök, hogy belevágtam, bájos kis mintákat kapunk :) Köszönhöm szépen, Giuseppina!
So sieht meine Stickerei momentan aus - im November wird den lezten Musterteil veröffentlicht. Es war Mistery SAL - d.h. ich habe nicht gewußt, wie es aussehen wird -, aber ich freue mich ser darüber, daß ich es mitmache, wir bekommen liebliche Musterchen :) Besten Dank, dafür, Giuseppina!


Örülök a látogatásotoknak, köszönöm a kommenteket!
Ich freue mich über Eueren Besuchen, danke für die Kommentare!
Palkó

14 megjegyzés:

 1. Nagyon helyesek így együtt :)

  VálaszTörlés
 2. Adorables ces petits moineaux des
  4 saisons, bravo !
  Monique, Moniake
  http://point2x.canalblog.com/

  VálaszTörlés
 3. Szép kis madarak!
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyosak ezek a duci madarak! Eddig az ősz tetszik legjobban.

  VálaszTörlés
 5. Cukkancsok! Néha több évszak is belefér egy hétbe!

  VálaszTörlés
 6. Olyan csudaságokat találsz. Nagyon-nagyon tetszik! Köszönöm, hogy megmutattad.

  VálaszTörlés
 7. De aranyosak és tényleg évszakhűek.

  VálaszTörlés
 8. Milyen vidám kis társaság!!!

  VálaszTörlés
 9. Sehr farbenfrohe Vögelchen.
  LG Andrea

  VálaszTörlés
 10. Wie hübsch die kleinen Vögelchen aussehen, nun fehlt nur noch der Winter.
  Liebe Grüße, Jutta

  VálaszTörlés
 11. Recht farbenfroh sind die kleinen Vögelchen, gefällt mir.
  Liebe Grüße, Andrea

  VálaszTörlés
 12. MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .

  VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!