2019. szeptember 27., péntek

1229. Patchwork Autumne - hímezve / Patchwork Autumne - gestickt

Sziasztok!
Ismét őszi hímzést hoztam, Jardin Prive: Patchwork Autumne mintáját. Nagyon élveztem hímezni a sok kis bájos apró részletet. Tervbe vettem a sorozat többi darabját is :)
Hallo Ihr Lieben,
ich habe nochmals eine herbstliche Stickerei zum Zeigen, das Muster von Jardin Prive: Patchwork Autumne. Es hat mir ech Spaß gemacht, die viele kleine Details zu sticken. Ich habe die weitere Muster von der Serie auch eingeplant zu sticken :)Csak annyi a problémám, hogy nem tudom eldönteni, kereteztessem, vagy legyen a keret igazi patchwork... lehet, elhalasztom a döntést addig, míg az összes darab elkészül... :)
Még egy montázst mutatok a részletekről.
Ich habe nur das Problem, daß ich nicht entscheiden kann, ob ich es einrahmen lasse, oder soll das Rahmen echt patchwork sein... es kann sein, daß ich warte, bis wann alle Muster von der Serie fertig werden... :)
Ich zeige noch eine Montage über der Details.


Köszönöm a látogatásodat, nagyon szép hétvégét kívánok!
Danke fürs Vorbeischauen, ich wünsche Euch ein wunderschönes Wochenende!
Palkó

21 megjegyzés:

 1. Ez nagyon jó...Imádtam himezni..aztán kivettem kis részleteket, szívnek, kulcstarós levendulás disznek...Önmagában is jól mutatnak...Gondolom neked is jó volt hímezni...Ha belefogsz egy másik Privébe, csatlakozom hozzád ha lehet...
  Majd eldöntöd, a végső formáját..
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 2. Te ha quedado precioso!!! Muy bonito!!!
  Besos,
  Pilarín

  VálaszTörlés
 3. Nekem is megvan a minta... Majd egyszer... Addig is jó nézegetni a tiédet.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! :-) Nálam is tervbe van ez a sorozat. :-) Ha kivarrom egyszer, akkor én párnát szeretnék belőlük. :-)

  VálaszTörlés
 5. Nálam is itt a sorozat, várja mi is legyen belőle.....

  VálaszTörlés
 6. Hallo Palko,
  diese Muster Reihe von Jardin Prive ist einfach nur schön. Bei uns im Stickcafe haben ein paar Mitglieder alle 4 Motive gestickt und doch sind alle unterschiedlich.
  Hab eine schönes Wochenende!
  Liebe Grüße
  maxi

  VálaszTörlés
 7. Részletgazdag szép hímzés. Megálmodod egyszer csak, hogy mi legyen belőle utána jöhet a befejezés.

  VálaszTörlés
 8. Hallo, das ist eine ganz schoene Broderie mit tollen Farben. Liebe Grusse aus dem Elsaas (frankreich).

  VálaszTörlés
 9. Bonjour,
  Belle broderie, je l'ai fait il y a quelques années, elle est trop belles bravo, bonne soirée, Corinne

  VálaszTörlés
 10. Wunderschön dieses Muster, das will ich auch noch sticken.
  Liebe Grüße Andrea

  VálaszTörlés
 11. Très jolie petite scénette d'automne, bravo !
  Monique
  http://point2x.canalblog.com/

  VálaszTörlés
 12. Ohja, das ist ein tolles Motiv, das hab ich auch schon gestickt und es sieht einfach großartig aus.
  lg und schönen Sonntag, Martina

  VálaszTörlés
 13. Ein wunderschönes Herbst Motiv. Ich glaube es würde mit beiden Varianten sehr gut aussehen. Letztendlich muss du dich entscheiden.
  Schönen Sonntag und liebe Grüße Manuela

  VálaszTörlés
 14. Nagyon imádom ezt a sorozatot, szuper kis minták!!! Nagyon szép lett!!

  VálaszTörlés
 15. A sok apró részlet miatt az egyik kedvenc sorozatom. Egyszer én is elkészítem mind a négyet, sőt sok pici hímzést is. Addig kíváncsian várom, hogy milyen csodát álmodsz meg belőle.

  VálaszTörlés
 16. Liebe Palkó,
  auch ich habe das schöne Muster, aber bisher noch nicht gestickt.
  Wenn du einen passenden quadratischen Rahmen hast, kannst du es ja mal versuchen. Wenn nicht, würde ich einen kleinen Quilt daraus machen.
  Viele Grüße an dich, Jutta

  VálaszTörlés
 17. Egyik kedvenc mintám :) én már kihímeztem a teljes 4 évszakot, most épp a baglyosat hímzem.

  VálaszTörlés
 18. MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .

  VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!