2012. szeptember 12., szerda

409. Szeretem... / Ich mag...

... a kézzel festett fonalak különös, egyedi színét. Szeretem, amikor a monocrom minták kibomlanak egy-egy ilyen fonallal hímezve. Ma megérkezett a rendelésem Barbaraltól. Még csak csodálom őket, de már kattog az agyam, melyik mintát is vegyem elő... melyikkel kezdjek... :)
... die per Hand gefärbte Garne. Die spezielle Einzelfarben. Ich mag mit diesen Garnen monocrom Muster zu sticken. Heute habe ich meine Bestellung von Barbaral bekommen. Erstmal habe ich nur geschaut, aber meine Gedanken sind noch unterwegs... mit welchem Muster mit welchem Farbe soll isch beginnen...

Képzeljétek! Én csak a fonalakat rendeltem... a csipke, a farkasfog, a mini lógóka... AJÁNDÉK!
Köszönöm szépen, Barbaral!
Könnt ihr vorstellen! Ich habe nur Garbe bestellt... die Spitze, der Band, der gestickte Schmuck ist als GESCHENK mitgesendet!
Danke sehr, Barbaral!

 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépségesek, én is a különlegességük miatt vagyok oda az összes kézzel festett fonalért. De sokszor az is sokat nyom a latba, hogy milyen ember áll mögöttük. A bónuszok nagyon édik, gyönyörű az a csipke. Ha megvan mi lesz belőlük értesíts minket kérlek ASAP :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek!
    Kíváncsian várom hogy miket készítesz velük :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép fonalakat kaptál és a ráadás ajándék is gyönyörű!!!!
    Jó hímezgetést kívánok hozzá :o)))!

    VálaszTörlés
  4. Izgalmas színekből, izgalmas minta és kivitelezés következik:) kíváncsian várom mit hozol ki belőlük, felhasználod-e hozzá az ajándék csipkét, farkasfogat?
    Az a mini lógóka fantasztikus.
    Kellemes időtöltést kívánok a hímzéshez.

    VálaszTörlés
  5. Milyen szép fonalak.... és csipkék.... Mint mindig most kíváncsivá teszel mit fogsz ki hozni belőlük.... Jó alkotói munkát!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ó,de szépségesek!!!!!Olyan jó lenne hímezni, annyi tervem van!de az idővel hadilábon állok....

    VálaszTörlés

Köszönöm a látogatásodat!
Danke für Deinem Besuch!